Skiferie for begyndere

Ok, så det er din første skiferie, og du spørger dig selv; hvad skal jeg købe, hvad skal jeg pakke, hvor skal jeg gå, som ikke kommer til at være fuld af luftbårne snowboardere?

Den første ting du skal gøre er at få dit grej organiseret. Hvis du planlægger at gøre skiferier en regelmæssig affære så vil du ønsker at investere i nogle gear. Hvad skal du bruge? Nå, det vigtigste element er tøj, vil lagdeling holde dig varm, da det fælder luft mellem lagene, som din krop varme så varmer holder dig dejlig og lun på de sneklædte skråninger. Basen lag skal bestå af en eller anden form for termisk undertøj, jeg kender billeder af cowboys i lange underbukser sejre, men virkelig du vil blive glad af investeringen, når du gentagne gange tørre ud.

Ski jakker og vandtætte bukser er tilgængelige i alle udendørs butikker og der er et bredt udvalg at vælge fra. Disse kan være dyrt, så køber i løbet af salget er en fantastisk måde at spare bogstaveligt talt hundredvis af pounds. Hvis du er usikker på, om du vil vende tilbage til pisterne efter du indledende tur derefter forsøge at låne nogle redskaber fra en ven af sammenlignelig størrelse eller der er mulighed på de fleste resorts at leje gear. Du vil også have nogle briller, solbriller, meget tykke sokker og sol-creme, ja sol-creme, det hvide i sneen reflekterer UV-stråler i stedet absorberer dem, hvilket resulterer i solen brænder efter en dag med udsatte skiløb.

Valg skiferie for begyndere

Tag dig tid i at vælge dit resort. Du ønsker ikke at haste ind og vælge en udvej, hvor der er meget lidt på tilbud til begyndere. Sørg hvor nogensinde du booker tilbud skiferie for begyndere, eller du kan finde dig selv stående på sidelinjen ser esser spinde gennem luften med munden åben i ærefrygt. Så det bedste sted at starte er ved at identificere en række resorts, der appellerer specielt til begyndere. Hvis du vil som en familie så sørg udvej har noget for alle, fra de små hele vejen op til overdrevent tillid teenagere. Har udvej har nybegynder skråninger og første gang skiundervisning i bunden af bjerget? Kan du bestiller indkvartering tæt på nybegynder skråninger?

Overvej de ekstra omkostninger

Mange nye skiløbere er chokerede over bekostning af en skiferie. Selv hvis det lykkes dig at reservere en sidste minutters flyvning på discount priser, skal du købe rimeligt (husk jo tættere på udvej dit ophold jo dyrere bliver). Der er også omkostningerne ved leje af udstyr, ski, indgang til pisterne, skilifte og selvfølgelig de høje omkostninger ved at alle vigtige pint. Hvis dette er din første gang, og du ikke er ledsaget af en mere erfaren skiløber, så vil du uden tvivl også ønsker at bestille skiundervisning. Disse er dyre og med alle de andre omkostninger, kan din ferie hurtigt eskalere.